Tuddywood

Tuddywood

Lindesnes - Slettnes IV

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Sun, July 02, 2017 23:15
Trondheim - Bodø 750 km på 8 dager: 3 dager sol ... 5 dager regn/skyet. HURRA smiley
  • Comments(0)//blogg.tuddywood.no/#post248

HURRA!!!

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Sun, May 01, 2016 18:29
Har syklet 81 km i helga. Sykkeltreff med kompiser i Drammen. Befriende! Men enda mer befriende var det å åpne postkassa idag og få brev fra Fylkesmannen i Telemark. Som kjent ble jeg fratatt førerkortet i 1 år på grunn av 15 sekunders besvimelse i høst. Jeg søkte om dispensasjon. Svaret kom idag: Søknad innvilget! Om 1 uke eller to kan jeg reise til Notodden og få førerkortet tilbake. Det har ikke vært lett i vinter. Gå. Sykle. Spørre folk. Planlegge. Tenke. Gå. Sykle. Spørre igjen. Men nå bare glede. Hurra!!!

  • Comments(0)//blogg.tuddywood.no/#post240

Tuddal Triathlon 2014

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Sun, August 03, 2014 00:36
Årets sportslige høydepunkt i fjellheimen er over! Broder Tor Atle med strålende innsats på sprint (1.54.48) og Boy med aksetabel tid på olympisk (2.50.46) i kraftig haglvær.

Men viktigst av alt er at vi klarte å arrangere Triathlon for 5`te gang helt uten uhell og bare med smilende deltakere og dugnadsarbeidere. Et utrolig eventyr fra bygdeNorge!

Hvor går veien videre? Tja, si det. Føler vi står ved et veiskille. Er 5 år nok? Vokse mer eller krympe arrangementet? NM? Back to basic? We`ll see in some months ...  • Comments(2)//blogg.tuddywood.no/#post218

Lindesnes - Slettnes II

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Sun, June 01, 2014 09:14
Etappe to på livets reise "Norge på langs - fra fyr til fyr" på sykkel starter onsdag 4. juni. I fjor gjorde brødrene Venhaug unna strekningen Lindesnes - Bergen. I år sykler vi de 35 milene fra Bergen til Måløy på tre dager. Hurtigruta tilbake til Bergen 1. pinsedag. Utfordringen som blir større år for år er naturlig nok logistikken med biler, transport og hvor starte / stoppe. Men her er Tor Atle en ener i å planlegge. God tur uansett vær!

Oppsummering etter endt sykling: EN FANTASTISK VELLYKKET TUR PÅ ALLE MÅTER!
Stort sett fint vær, ingen uhell, syklene fungerte optimalt og ingen dramatikk. Bildene under viser start på Torgallmenningen i Bergen og målgang like ved Måløy. Hurra smiley
  • Comments(0)//blogg.tuddywood.no/#post216

Tuddal Triathlon 2013

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Mon, July 29, 2013 13:34
Årets sportslige mål unnagjort med et greit personlig resultat, strålende gjennomføring av arrangementet for 4de året på rad og fantastisk innsats av dugnadsarbeiderne! Stolt av å være med på noe slikt! Boy ble klokket i mål på tiden 2 t 53 min 10 sek. Kom først i land av brystsvømmerne, temposyklinga gikk raskt (37 km/t) og løpinga liknet atter en gang mest på en overopphetet elefant på sin ferd gjennom ørkenen. Ned 5 kilo til neste år ... men det sa jeg i fjor oxo smiley Utfordrer herved andre 50-åringer til å delta!


  • Comments(3)//blogg.tuddywood.no/#post211

Lindesnes - Slettnes I

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Tue, May 21, 2013 21:59

Livets reise på to hjul har startet! Fra Norges sydligste fyr på Lindesnes til verdens nordligste fyr på Slettnes i Gamvik kommune. Første etappe på 26 mil + båt + ritt unnagjort i medvind på Jæren! Viktige minner fra turen: Høytidelig stemning på Lindesnes 16/5 kl 13, nasjonaldagsfrokost på Kvanvik gård utenfor Flekkefjord, husene i Helleren i Jøssingfjord, pedalkollapset til Tor Atle i Stavanger, Flaggruten gjennom skjærgården inn til Bergen havn, stor gjestfrihet hos folkene i vakre Eksingedalen, sykkelritt rundt Voss og det utrolige været som var snille med oss på alle måter mens østlandet druknet i regn! Når neste etappe nordover starter? Det vet vi ikke ... men forhåpentligvis sykler vi fra Bergen senest neste år. Tusen takk til alle som hjalp og heiet på brødrene Venhaug smiley

  • Comments(4)//blogg.tuddywood.no/#post209

Tuddal Triathlon 2012

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Mon, July 30, 2012 13:27

Den skotske Boy overrasket seg selv under årets eneste konkurranse. Alle mine mål ble nådd: Overlevde, fullførte under 3 timer og slo den store idrettsmannen Mr. Odden fra Sauland! Sluttida ble 2.49.02 og ny personlig rekord. Plassering 80 av 109 på olympisk distanse. Takk til alle hjelpere og heiagjenger. Er stolt over å være i arrangørstaben og alle mine 40 dugnadstimer angrer jeg aldri på. Gleder meg allerede til neste år! Bildet er fra grenda`s drikkestasjon ... og er glad jeg ikke hadde tilgang til speil. Skrekk og gru smiley

  • Comments(4)//blogg.tuddywood.no/#post191

Egoisme

SykkelPosted by Bård Kjetil Venhaug Sun, March 04, 2012 11:23
Har nå reflektert meg fram til at toppen av egoisme her i verden er å bygge seg sitt eget hus. Tenk å bruke 1,5 - 2 millioner blanke kroner bare på å kunne sove, spise og drite! Når 2,8 milliarder mennesker lever i fattigdom og for under 15 kr dagen ... så er jeg virkelig i dillemma om dette er moralsk riktig å sette igang. Seriøst ment. Har vært på rundreise blant gatebarn i Afrika og møtt folk i Sør-Amerika som takket Gud for at jeg gav dem et stykke brød. Kanskje campingvogn med torvtak likevel er mer riktig å satse på???

  • Comments(2)//blogg.tuddywood.no/#post185
Next »